Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayısının elini öpmek

Rüyada dayısının elini öpmek

Rüyada dayısının elini öpmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada dayısının elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları net bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada dayısının elini öpmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dayının elini öpmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dayı eli öpmek gün günden daha da kötüye gideceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayıyı öpmek sıkıntılı bir işe girileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayısını öpmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dayımı öpmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments