Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen dayısının elini öpmek

Rüyada ölen dayısının elini öpmek

Rüyada ölen dayısının elini öpmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet eder.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada dayı eli öpmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dayının elini öpmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, aile hayatının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayısının elini öpmek böyle işlere kalkışacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına alamet eder.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dayı öpmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dayıyı öpmek borca batacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada dayımı öpmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments