Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayını öpmek

Rüyada dayını öpmek

Rüyada dayını öpmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, kazancın artmasına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dayını öpmek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, sıkıntıya düşüreceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada dayısını öpmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada dayını öpmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulur.

Rüyada dayımı öpmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dayı eli öpmek endişelerin biteceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayıyı öpmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada dayının elini öpmek büyük borçların altında ezileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments