Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı eli öpmek

Rüyada dayı eli öpmek

Rüyada dayı eli öpmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet eder.

Rüyada dayı eli öpmek gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Rüyada dayısının elini öpmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada dayının elini öpmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, haksızlık yapmayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada dayı eli öpmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulur.

Rüyada dayımı öpmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dayısını öpmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dayını öpmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments