Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayımı öpmek

Rüyada dayımı öpmek

Rüyada dayımı öpmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet eder.

Rüyada dayımı öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada dayıyı öpmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, işinde zarar edeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dayının elini öpmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayısının elini öpmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dayımı öpmek lüksünün artacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayısını öpmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, dünya mallarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayı eli öpmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, şanssızlık yaşanacağına, rahatının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayı öpmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments