Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davulla oynamak

Rüyada davulla oynamak

Rüyada davulla oynamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada davulla oynamak gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Rüyada davul çalarken oynamak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada davul çalıp oynamak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada davul zurnayla oynamak çaresiz kalacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada davulla oynamak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada davul oynamak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada davul çaldığını duymak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına inanılır.

Rüyada davul çalarken görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada davullu düğün görmek güçten ve takatten düşeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments