Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davullu düğün görmek

Rüyada davullu düğün görmek

Rüyada davullu düğün görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, yaşananları unutturacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada davullu düğün gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Rüyada davul zurnalı düğün görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada davullu düğün görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalettir.

Rüyada düğünde davul çalmak edilen duaların kabul olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada davullu zurnalı düğün görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet eder.

Rüyada davul fırın görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada davulla oynamak büyük bir işin sahibi olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada davul zurnalı görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada davul çaldığını duymak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments