Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul çalarken görmek

Rüyada davul çalarken görmek

Rüyada davul çalarken görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, karşılığını bulacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada davul çalarken gördüyseniz:

  • İletişim kurmak ya da romantizm bazı uzun vadeli sözler verilmesine neden olabilir.

Rüyada davul çalarken oynamak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, kişinin hayatının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada davul çalarken görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kazancın yetmez olacağına, kazancının günbegün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak manevi anlamda çok yol katedileceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hileye, fesada bulaşacağına delalettir.

Rüyada çalarken yakalanmak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada cd çalar görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çalar saat almak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerinin istediği gibi olacağına delalet eder.

Rüyada çalar saat satın almak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalettir.

Rüyada kendini keman çalarken görmek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments