Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul zurnayla oynamak

Rüyada davul zurnayla oynamak

Rüyada davul zurnayla oynamak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, çok üst mevkilere geleceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada davul zurnayla oynamak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Rüyada davul zurnayla oynamak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada davul zurnalı görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işaret eder.

Rüyada davul zurnalı düğün görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada davullu zurnalı düğün görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zurnacı görmek aksiliklerin başgöstereceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada davulla oynamak yarasını saracağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada davul oynamak huzur ve kazanç getireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada davul çalarken oynamak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments