Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul oynamak

Rüyada davul oynamak

Rüyada davul oynamak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, gözyaşlarının dineceğine yorulur.

Rüyada davul oynamak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Rüyada davul çalıp oynamak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada davul zurnayla oynamak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada davul çalarken oynamak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada davulla oynamak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, geçiminin güçleşeceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret eder.

Rüyada davul oynamak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada birinin davul çaldığını görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada davul görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ramazan davulcusu görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments