Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul çalarken oynamak

Rüyada davul çalarken oynamak

Rüyada davul çalarken oynamak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada davul çalarken oynamak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Rüyada davul çalarken oynamak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada davul çalarken görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Rüyada birini para çalarken görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Rüyada çalar saat satın almak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini keman çalarken görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada plak çalar görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, zor durumlarda kalacağına yorulur.

Rüyada saz çalarken görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments