Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul çaldığını duymak

Rüyada davul çaldığını duymak

Rüyada davul çaldığını duymak çok büyük miktarda para elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, neşesine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada davul çaldığını duymak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Rüyada davul çaldığını duymak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde davul çalmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada davul çalmak esenliği bulacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada davul çaldığını görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin davul çaldığını görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, açların doyacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, içine kapanacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada davul sesi duymak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, bir şeyden zarar görmeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments