Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul çalıp oynamak

Rüyada davul çalıp oynamak

Rüyada davul çalıp oynamak kolaylık elde edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, Allah katında yükseleceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada davul çalıp oynamak gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımlar veya planlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada davul çalıp oynamak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada davul çalındığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada davul çalarken oynamak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada davul oynamak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada davul zurnayla oynamak başarıların her geçen gün çoğalacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine inanılır.

Rüyada davulla oynamak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Rüyada birinin davul çaldığını görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine alamet eder.

Rüyada ramazan davulcusu görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments