Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darı yediğini görmek

Rüyada darı yediğini görmek

Rüyada darı yediğini görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada darı yediğini gördüyseniz:

  • Sürprizler gereken desteği almanızı sağlayabilir.

Rüyada darı yediğini görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada darı taneleri görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz darı görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, elindeki malların gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş darı görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, yenilenme yaşayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mısır darısı görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada darı ekmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulur.

Rüyada darı unu görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada kuru darı görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, büyük borçların altında ezileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments