Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru darı görmek

Rüyada kuru darı görmek

Rüyada kuru darı görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, hastalığının düzeleceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru darı gördüyseniz:

  • Kendinizden çok diğerlerine faydası olacak işlerle vakit kaybediyorsunuz.

Rüyada kuru darı görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada beyaz darı görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada kaynamış darı yemek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya darı ekmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada darı taneleri görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada darı pişirmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş darı görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada darı toplamak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments