Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darı taneleri görmek

Rüyada darı taneleri görmek

Rüyada darı taneleri görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret eder.

Rüyada darı taneleri gördüyseniz:

  • İlişkilerde bağlayıcı sözler verilebilir ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada darı taneleri görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ağlayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada darı tanesi görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada darı tarlası görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kuru darı görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada darı unu görmek hevesinin kursağında kalacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaynamış darı yemek toplumda iyi bir yer edineceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış darı yemek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şansın kaçacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada darı görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments