Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz darı görmek

Rüyada beyaz darı görmek

Rüyada beyaz darı görmek oğlu evli ise boşanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Rüyada beyaz darı gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada beyaz darı görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa inanılır.

Rüyada darı unu görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada darı koçanı görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kazancının eksileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil darı görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş darı görmek helal rızka sahip olunacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada darı almak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaynamış darı görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya darı ekmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yeni duygular tadacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments