Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır darısı görmek

Rüyada mısır darısı görmek

Rüyada mısır darısı görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır darısı gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada mısır darısı görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kuru darı görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada darı ekmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada darı pişirmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya darı ekmek âlim kişiler arasına gireceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada darı taneleri görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada darı tarlası görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış darı görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments