Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş darı görmek

Rüyada pişmiş darı görmek

Rüyada pişmiş darı görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, ferahlayacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, donanımlı kılacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş darı gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.İş hayatınızda bir değişim süreci içine girmiş olabilirsiniz.

Rüyada pişmiş darı görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, konfor içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada darı tanesi görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işarettir.

Rüyada darı yediğini görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, haksızlık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı darı görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada darı koçanı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada darı taneleri görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada darı toplamak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kazancının artacağına, yorulmaktadır.

Rüyada mısır darısı görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments