Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darı ekmek

Rüyada darı ekmek

Rüyada darı ekmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, canla başla çalışacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada darı ekmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevdiğiniz kişilerle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada darı ekmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada darı ekmeği görmek elde edilecek menfaatlere, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya darı ekmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada darı toplamak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada darı taneleri görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, bir bebek sahibi olunacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz darı görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada darı yediğini görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments