Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darı unu görmek

Rüyada darı unu görmek

Rüyada darı unu görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sürekli yerinde sayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada darı unu gördüyseniz:

  • Pazarlıklar, tartışmalar, iş birlikleri veya ortak kaynak kullanımı gerektirecek konular ön plana çıkıyor.

Rüyada darı unu görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Rüyada beyaz darı görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış darı yemek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, para ve zaman ayıracağına alamet eder.

Rüyada darı pişirmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kuru darı görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada darı ekmeği görmek kafasının rahatlayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işaret etmektedir.

Rüyada darı almak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Rüyada mısır darısı görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments