Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darı tarlası görmek

Rüyada darı tarlası görmek

Rüyada darı tarlası görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hayatına bakacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada darı tarlası gördüyseniz:

  • uluklar getiren problemleri biraz askıya alıp, bir sonraki adımınızı planlayacak zaman kazanmanız gerekebilir.

Rüyada darı tarlası görmek hasadının tarlasında kalacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya darı ekmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada darı ekmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada darı ekmeği görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada darı taneleri görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru darı görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada darı toplamak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments