Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil darı tarlası görmek

Rüyada yeşil darı tarlası görmek

Rüyada yeşil darı tarlası görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil darı tarlası gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konuları dikkatle ele almanızda fayda var.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada darı tarlası görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada tarlaya darı ekmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil darı görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına işarettir.

Rüyada darı taneleri görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada darı biçmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, ismini herkese duyuracağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada darı pişirmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına alamet eder.

Rüyada kuru darı görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments