Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darı ekmeği görmek

Rüyada darı ekmeği görmek

Rüyada darı ekmeği görmek sorunlarını teker teker aşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada darı ekmeği gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada darı ekmeği görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya darı ekmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada darı ekmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, yüceltileceği sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada darı taneleri görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada darı almak başarının düşeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada darı koçanı görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yaşam refahının düşeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada darı tarlası görmek iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş darı görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, sağlığının da yerine geleceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments