Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya darı ekmek

Rüyada tarlaya darı ekmek

Rüyada tarlaya darı ekmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya darı ekmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz durumunda yepyeni çevrelere açılabilme şansını yakalayacaksınız.

Rüyada tarlaya darı ekmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, önünü göremez olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada darı tarlası görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada darı ekmek bir hastalığa maruz kalacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada darı ekmeği görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, işinde itibar edineceğine delalet eder.

Rüyada darı toplamak yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış darı yemek bahtın açılacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil darı görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments