Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darı toplamak

Rüyada darı toplamak

Rüyada darı toplamak rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına rivayet eder.

Rüyada darı toplamak gördüyseniz:

  • Güvenilir bilgilere ulaşana kadar beklemelisiniz.

Rüyada darı toplamak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaynamış darı yemek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sarı darı görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil darı görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, işlerini hafifleteceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Rüyada pişmiş darı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, mal mülk kazanacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış darı yemek büyük adımlar atacağına, kendi işinin sahibi olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada darı pişirmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, işe başlanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada darı taneleri görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, her şeyin yolunda gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments