Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darı görmek

Rüyada darı görmek

Rüyada darı görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada darı gördüyseniz:

  • Durum ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz.

Rüyada darı yediğini görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada mısır darısı görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada haşlanmış darı görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada darı tarlası görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalettir.

Rüyada yeşil darı görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada darı ekmeği görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı darı görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, kötü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada darı toplamak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments