Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı darı görmek

Rüyada sarı darı görmek

Rüyada sarı darı görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, çok zor duruma düşüleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Rüyada sarı darı gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Rüyada sarı darı görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil darı görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış darı yemek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, mal sahibi olacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işarettir.

Rüyada kaynamış darı görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada darı ekmeği görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada darı görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet eder.

Rüyada darı tarlası görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments