Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil darı görmek

Rüyada yeşil darı görmek

Rüyada yeşil darı görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, haklılığının anlaşılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil darı gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Rüyada yeşil darı görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır darısı görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine inanılır.

Rüyada darı unu görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada kaynamış darı görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada darı görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru darı görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Rüyada darı koçanı görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments