Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış darı görmek

Rüyada haşlanmış darı görmek

Rüyada haşlanmış darı görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış darı gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımlar veya planlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada haşlanmış darı görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış darı yemek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada darı taneleri görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada darı ekmeği görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada darı görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, elinin darlık görmeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz darı görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada darı pişirmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments