Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darı biçmek

Rüyada darı biçmek

Rüyada darı biçmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına alamet eder.

Rüyada darı biçmek gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Rüyada darı biçmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada darı taneleri görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynamış darı görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada darı tanesi görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış darı görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, işinde çok ilerleyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş darı görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru darı görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada darı ekmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük başarılar elde edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments