Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynamış darı görmek

Rüyada kaynamış darı görmek

Rüyada kaynamış darı görmek yaşamının yoluna gireceğine, borçlarının artacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, dertlerin başlayacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaynamış darı gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Rüyada kaynamış darı görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kaynamış darı yemek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada darı unu görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada darı koçanı görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine inanılır.

Rüyada mısır darısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış darı yemek yakın zaman içinde kazancının artacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış darı görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet eder.

Rüyada darı biçmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments