Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darı tanesi görmek

Rüyada darı tanesi görmek

Rüyada darı tanesi görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına inanılır.

Rüyada darı tanesi gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Rüyada darı taneleri görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına tabir olunur.

Rüyada darı tanesi görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş darı görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada darı ekmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada darı yediğini görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, rahata kavuşmaya inanılır.

Rüyada haşlanmış darı görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada darı biçmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kaynamış darı yemek hak yiyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments