Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak bazen fakirlik görüleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hile ile mal elde etmeye, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bedeninin şifa bulacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, evlatlarından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak bereketin artacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine işarettir.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada dar yer görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada dar yere oturmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments