Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yerden geçtiğini görmek

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden geçtiğini gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, edilen duaların tutacağına delalettir.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini dar bir yerde görmek her zaman çok üzgün olacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada dar bir yerde kalmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, iş değişikliğine gidileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments