Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda net kararlar vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak yapılan planların alt üst olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işarettir.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir delikten geçmek kurtuluşu yakalayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar delikten geçmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına inanılır.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, rütbe alacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments