Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yere oturmak

Rüyada dar yere oturmak

Rüyada dar yere oturmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dar yere oturmak gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Rüyada dar yere oturmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, sağlığının da bozulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar yere girmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Rüyada dar yer görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir yere kapatılmak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işarettir.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak bir şeyden zarar görmeye, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada dar bir yere girmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada dar bir yer görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yere sıkışmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments