Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yer görmek

Rüyada dar yer görmek

Rüyada dar yer görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada dar yer gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Rüyada dar yere oturmak hastalıkların kalmayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada dar yere girmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir yere kapatılmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir yer görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir yere girmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir yere sıkışmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yaşam tecrübesi edineceğine delalettir.

Rüyada dar yerlerden çıkmak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments