Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, rızkın çoğalacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak ferah bir eve geçileceğine, neşesini kaçıracağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet eder.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerde sıkışmak işlerin çığırından çıkacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada dar yerden geçememek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments