Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yerlerden çıkmak

Rüyada dar yerlerden çıkmak

Rüyada dar yerlerden çıkmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, derin bir nefes alacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, keyifli hale geleceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerlerden çıkmak gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Rüyada dar yerlerden çıkmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar pencereden çıkmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar yokuş çıkmak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına yorulur.

Rüyada dar yerden çıkmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine işarettir.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yeni bir eve sahip olacağına alamet eder.

Rüyada dar merdiven çıkmak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak onlara sanat öğreteceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments