Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar merdiven çıkmak

Rüyada dar merdiven çıkmak

Rüyada dar merdiven çıkmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, büyük adımlar atılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada dar merdivene çıkmak kırgınlıkların geçeceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak yüzünün güleceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, çok rahat bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada dar merdiven çıkmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak küs kimselerin barışacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke tabir olunur.

Rüyada dar merdivenden geçmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet eder.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments