Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yerden çıkmak

Rüyada dar yerden çıkmak

Rüyada dar yerden çıkmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada dar yerden çıkmak gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konulardaki planlarınızda bazı değişiklikler ya da iniş çıkışlar yaşanabilir.

Rüyada dar bir yerden çıkmak hayatının iplerini eline alacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada dar yerden çıkmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Rüyada dar yerden kurtulmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde yatmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, yaşadığı stresin biteceğine, başarılarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar yerde sıkışmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada dar yerde olmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada dar bir yerden geçememek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde olmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments