Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak umutlarının yarım kalmayacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak günahtan temizlenmeye, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret eder.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, huzur ve kazanç getireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, içsel güvensizliklerinize, sevinç ve mutluluğa delalettir.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, inancının eksileceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments