Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar pencereden çıkmak

Rüyada dar pencereden çıkmak

Rüyada dar pencereden çıkmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada dar pencereden çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada dar pencereden çıkmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar pencereden geçmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet eder.

Rüyada dar pencere görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir pencere görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hayatının iplerini eline alacağına yorulur.

Rüyada dar bir pencereden geçmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada dar yokuş çıkmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden çıkmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, arzularının yerine geleceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments