Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir merdivenden çıkmak

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yeni bir araba satın alınacağına, ters giden olayların düzeleceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin değişmesine veya farklı bakış açılarına sahip olmanız nedeniyle karşı tarafa yanlış mesajlar verebilirsiniz.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak işinde profesyonel kimse olacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar merdiven çıkmak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet eder.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar merdivene çıkmak düşmanların önlerinin açılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir merdiven görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ayaklandıracağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir merdivenden inmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments