Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yokuş çıkmak

Rüyada dar yokuş çıkmak

Rüyada dar yokuş çıkmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dar yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Rüyada dar yokuş çıkmak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalet eder.

Rüyada motosikletle yokuş çıkmak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak bütçesinin küçüleceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu yokuş çıkmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşarak yokuş çıkmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz arabayla yokuş çıkmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişisel problemlerini çözeceğine alamet eder.

Rüyada motorla yokuş çıkmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dik bir yokuş çıkmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kendinden emin adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments