Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar tünelden geçmek

Rüyada dar tünelden geçmek

Rüyada dar tünelden geçmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada dar tünelden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Rüyada dar bir tünelden geçmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada dar tünelden geçmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir tünele girmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret eder.

Rüyada karanlık tünelden geçmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Rüyada tünel geçmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tünelin içinden geçmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine yorulur.

Rüyada tünellerden geçmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada trenle tünelden geçmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments