Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenle tünelden geçmek

Rüyada trenle tünelden geçmek

Rüyada trenle tünelden geçmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, rahatın yerine geleceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada trenle tünelden geçmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Rüyada trenle tünelden geçmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tren tüneli görmek daha rahat bir hayatı olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada trenle tünele girmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada tünellerden geçmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada tünel geçmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalettir.

Rüyada dar tünelden geçmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments