Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünel geçmek

Rüyada tünel geçmek

Rüyada tünel geçmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, bir daha kopmayacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tünel geçmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada dar tünelden geçmek hayatını yoluna sokacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dar bir tünelden geçmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünelin içinden geçmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünel geçmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına inanılır.

Rüyada trenle tünelden geçmek onların başarıları ile övüneceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık tünelden geçmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada tünellerden geçmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya yorulmaktadır.

Rüyada tüneller görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, helal kazanca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments