Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir tünele girmek

Rüyada dar bir tünele girmek

Rüyada dar bir tünele girmek mesleğinde geri plana düşeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir tünele girmek gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Rüyada dar bir tünele girmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek sorunlarının sona ereceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dar tünelden geçmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trenle tünele girmek borcunun da hafifleyeceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tünele girmek ünleneceğine, ün sahibi olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla tünele girmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada karanlık tünele girmek sıhhat ve moral bulacağına, bunalıma gireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada korku tüneline girmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments